Facebook
ntv1
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Bárdos András: Hogy tévézünk?
Sminkmester-kurzus és műkörömépítő verseny: A Beauty Forum Hungary-n jártunk
Ha fontos az otthon melege
Patinás bortúra Budafokon
Lipcsei Betta magyar tervezőkkel készül a báli szezonra
A Talentum profikat nevel
Egy üzlet alapja: a kapcsolati tőke
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.67 / 3 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Mit jelent az, hogy PR?

Mit jelent az, hogy PR? Sokak számára nem világos, hogy mi az alapvető különbség a PR és a marketing között illetve, hogy eredetileg mi is az a PR. Málik Attila készséggel válaszolt a kérdésekre.


„Nagyon sok más szolgáltatás mellett mi a személyi tőkét tudjuk biztosítani, személyi alapú szolgáltatás képviselői vagyunk itt hungexpon immár ötödik éve, ha minden igaz. Nem igazán tudják már a cégvezetők sem vagy a kisvállalkozások, hogy mit jelent az, hogy PR vagy, hogy, mit fed le ez a szakterület és éppen ezért nem tudják, hogy ezzel előrébb tudnák mozgatni a saját ügyüket. Olyan ötleteket tudunk biztosítani, amivel nem igazán voltak eddig tisztában, tehát mindenképpen valami új és innovatív megoldással az eddigi meglévőekhez képest.” - mesélte az Ntv1 riporterének Málik Attila a Magyar PR Szövetségtől.

Én saját magamban ezt kétféle képen fogalmazom meg. Az egyik a bizalomépítés a másik pedig a sz*rból várat építeni. Egy olyan ötlettel tudunk dolgokat előmozdítani, amikhez nem kellenek milliók és milliók.” - számolt be az ntv1.hu kameráinak Attila, aki a későbbiekben azt ecsetelte, milyen különbségek vannak a PR és marketing között.

Az egész gondolkodásmódban van különbség PR és Marketing között. Másképpen találja meg az embereket, másképpen közelít meg a célcsoportokat, másmilyen eszközökkel. Leginkább olyasmi kérdésekkel szoktak jönni, hogy mit tudnak annak érdekében, hogy a vállalkozást fellendítsék vagy konkrétan megkérdezi, hogy mit szólunk ehhez a plakáthoz.” - hallható és látható az Ntv1 videójában.Kapcsolódó - hírek a témakörben


Koczka Máté
Mit jelent az, hogy PR?
Szerintem nagyon jó ötlet volt az ingyenes PR tanácsadás, nagyon sajnálom, hogy nem volt annyi érdeklődő mint amennyire a szervezők számítottak. Kérünk még hasonló eseményeket! :)
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Kiss Csaba
Ez az egész Public Relation izgalmas, hogy pont akkor kezd előtérbe kerülni, amikor az élet más területein épp az elszemélytelenedés/automatizálás a tendencia. Ugye, mint tudjuk, a természet egyensúlyra törekszik!
Hoffman Adél
Véleményem szerint hasznos lenne ebben a témában előadás-sorozatot indítani, és elsősorban az egyetemistákat megcélozni, akik a saját életükben tudnák kamatoztatni az információkat.
   


Impresszum Irányelvek E-mail Médiaajánlat Adatvédelem "Az év üzletembere pályázat" Karrier