Facebook
ntv1
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Bárdos András: Hogy tévézünk?
Sminkmester-kurzus és műkörömépítő verseny: A Beauty Forum Hungary-n jártunk
Ha fontos az otthon melege
Patinás bortúra Budafokon
Lipcsei Betta magyar tervezőkkel készül a báli szezonra
A Talentum profikat nevel
Egy üzlet alapja: a kapcsolati tőke
Kapcsolódó - video
Értékelés (4 / 1 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Reklámstand egyetlen perc alatt

Reklámstand egyetlen perc alatt Az idő pénz – tartja a mondás, melyet a Marin’s Central Europe sikere, és az egy perc alatt, rendkívül egyszerűen installálható Lama displayrendszer is igazol.

„Automata display-eket gyártunk, karton alapú display-eket, amelyeknek az installálása és összehajtása egy mozdulatot vesz igénybe. Ez egy francia szabadalom, egy francia találmány tulajdonképpen, ezért volt a fantázianeve Lamá, amit ugye magyarosítva – illetve a környező országokban is – Láma displaynek hívnak.” – mutatja be a Marin’s Central Europe központi termékcsaládját Galgóczi Viktor az Ntv1 stábjának.

A vállalat 2005 óta van jelen a magyar piacon, ám összességében egy 20 éve fennálló, világszerte 120 országban gyártói képviselettel rendelkező cégcsoportról beszélhetünk. A világszerte szabadalmi jogvédelem alatt álló forradalmi displayrendszer alapjait 1997-ben fektette le Francois L’Hotel, akinek a célja egy új standard létrehozása volt a reklámipar berkein belül a minőség, a könnyű helyszíni installálás valamint a szállítási és tárolási költségek minimalizálásának együttes megvalósításával.

Természetesen, mint minden papír alapú rendszerekkel foglalkozó vállalatnál, a Marin’s Central Europe-nál is központi kérdés a környezettudatosság: „A cég kettő környezetvédelmi minősítéssel rendelkezik: FSC és PEFC. Ez azt jelenti, hogy felelős erdőgazdálkodásból származó papíripari alapanyaggal dolgozunk. Figyelünk arra, hogy mind a gyártási folyamatban auditáltak legyünk, mind pedig az alapanyag, amivel dolgozunk, ennek megfeleljen.” – hallható az Ntv1 riportjában.







Kapcsolódó - hírek a témakörben




Impresszum Irányelvek E-mail Médiaajánlat Adatvédelem "Az év üzletembere pályázat" Karrier