Karkötő választás az őszi időszakra

Az élénk és vidám nyár után teljesen más hangulattal köszönt be az ősz. Előtérbe kerül a befelé fordulás, gondolatainkba merülünk, s emellett munkából is több hárul ránk. Akarva vagy akaratlanul, de öltözékünk is ezt az állapotot tükrözi ősszel, s mindez ékszereinkre is igaz.
Karkötő választás az őszi időszakra

Szerencsére az online karkötő választék erre az évszakra is tartogat csodaszép termékeket, melyek jó kedvre derítenek. Vessünk egy pillantást arra, milyen karkötőt érdemes ilyenkor választani.

Charm kiegészítők ősszel is

Nehezen mondasz búcsút a kedves nyári charm karkötőknek? Ősszel is viselhetsz hasonlókat, persze a megfelelő motívumokkal díszítve. Az alábbiakat próbáld ki:

· színes falevelek

· bogyós gyümölcsök

· erdei állatok

· kései virágok

· Halloween szimbólumok

Természetesen kedvenc talizmánodat is rá teheted, hogy energiát adjon a hűvös évszakban.

Ásványkarkötők

Ha energikus és vidám maradnál ebben az időszakban is, hívd segítségül az ásványokat! Őszi árnyalatokat nyújtanak a következőkből készült darabok:

· napkő

· ónix

· hematit

· tigrisszem

· jáspis

· lávakő

Nézz utána gyógyhatásuknak, s a színek mellett ezt is vedd figyelembe!

Egyedülálló arany ékszerek

Őszre illenek legjobban az arany különféle árnyalatai. Főként a rozé arany kiegészítőket keresik, de sárga- és fehér arany ékszereket is viselhetünk. Sokat választanak kétszínű darabokat ilyenkor is. Amennyiben drágakővel díszített ékszert keresünk, a meleg földszíneket válasszuk!

Széles cuff karperecek

A hűvösebb évszakban a laza, hosszú ujjú felsők alól épphogy látszik a csuklónk. Ha azonban egy széles karpereccel ékesítsük, garantáltan mindenki felfigyel rá. Ez lehet aranyszínű, de akár bőrből vagy műanyagból készült darabot is viselhetünk.

Többsoros bohém karkötők

Az ősz komolysága váratlanul köszönt ránk. Jól esik megőrizni a nyár szabadságát és derűjét. Ez fejezheted ki egy többsoros, akár bohém darabbal. Díszíthetik ásványok, gyöngyök, kövek, charmok, de akár fonott változatot is választhatsz. Ráadásul kedved szerint viselheted: ha szolidan hordanád, nem kell az összes sort feltenni. Amikor viszont feltűnésre vágysz, viseld a teljes szettet!

Összegzés: Ősszel szakítunk a nyár felhőtlen időszakával, s emiatt öltözködési stílusunk is változik. Az ékszerek továbbra is fontosak, de főleg a meleg földszíneket részesítjük előnyben. Jól esik néhány látványosabb darabot hordani, hogy megtörjük a borús időjárás szürkeségét.

Kapcsolódó cikkek

A Forevermark és a divatvilág régóta jóbarátok

A Forevermark és a divatvilág régóta jóbarátok

A Forevermark, a neves ékszermárka, hosszú évek óta szoros együttműködést ápol a divatvilág különböző szereplőivel, hogy lenyűgöző és egyedi ékszereket hozzanak létre.

Rajzfilmfigurák a kifutókon és az utcán

Gyerekkor újratöltve: rajzfilmfigurák a ruhákon

A divatnak köszönhetően a felnőttek is lehetnek kicsit újra gyerekek, de nem gyerekesek.