Női ruhák: blúz, leggings, dzseki, kabát – itt az idei divat!

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Női ruhák: blúz, leggings, dzseki, kabát – itt az idei divat!





Az S-től XXL méretig kapható lyukhímzéses pólóblúz biztos elnyeri majd a tetszésünket, hiszen a fehér és sötétkék színben is elérhető felső első része szinte teljesen ezzel a megoldással készült, csak az ujjakon és a hátsó részen nem található meg a hímzés. Maga a hímzés tiszta pamutból készült, a póló hátulsó része és ujjai pedig különösen lágy esésű, pamut- és viszkóztartalmú anyagból vannak. A kerek nyakkivágású felső első részén alul emellett bájos, hullámos szegély található, amelyet szintén lyukhímzés díszít.



Lezserebb szettekhez tökéletes választás a hosszú blúz, amely világoskék színével remekül kombinálható a kínálat, de akár a már meglévő darabjainkkal is! A lágy esésű, krepphatású, tiszta pamutból készült blúz tunika stílusú nyakkivágásán kis állógallér, első részén pedig rejtett gomboláspánt található. A nőies vonalakat mellvarrás hangsúlyozza ki, emellett osztóvarrás és enyhe ráncolás is található rajta. A 36-tól 48-as méretig beszerezhető, biopamuttal készült darab oldalhasítékokkal ellátott, lekerekített szegélyei optimális mozgásszabadságot biztosítanak, kellemes anyaga pedig a melegebb napokon is kényelmes viseletről gondoskodik.

Csinos és kényelmes választás lehet a melegebb napokra a sötétkék, lyukhímzéses jerseyruha, amelynek alsó szegélye, valamint vállrésze dekoratív hímzéssel készült, a többi része pedig puha pamut és modál keverékéből álló anyagból, amely sötétkék alapon vékony fehér csíkos. Az S-től XL méretig kapható, A-vonalú ruha derékrészének bősége dekoratív, bojtos végű megkötővel szabályozható a tökéletes kényelem érdekében, amit akár egy sportcipővel is fokozhatunk, ha a sportosabb megjelenést preferáljuk, de a ruha akár egy elegánsabb cipővel is nyugodtan kombinálható.





Ha kicsit hűvösebbre fordul az idő, akkor nem árthat néhány plusz réteg – tavasszal viszont már nem a termo pulcsik ideje van, ilyenkor elég lehet az is, ha például egy leggings-t húzunk a ruhák alá. A fehér, sötétkék és fekete színben is kapható ¾-es, csipkés leggings tökéletes választás lehet, hiszen biopamuttal készült puha, pamut-sztreccs anyaga kényelmesen simul a bőrre, rugalmas derékrésze pedig nem vág be, így akár szűkebb ruhák alatt is nyugodtan viselhető. A nadrágszárak végén dekoratív csipkeszegély díszíti, így az S-től XXL méretig beszerezhető darab igazán csinossá teszi majd az összeállításunkat!

Szintén az enyhén csípős idő ellen jöhet jól a biopamutból készült hímzett, sötétkék cargo dzseki, melynek vállrészén található dekoratív hímzéses díszítés. A kellemesen puha, pamut-sztreccs anyagú dzseki két oldalsó, bevágott zsebén kívül két rávarrt mellzsebet is találunk, miközben a csinos megjelenésről az alakhoz simuló szabás gondoskodik. Az elöl gombokkal zárható darab remekül passzol a sportosabb szettekhez, miközben szabása és a dekoratív hímzése ilyenkor is biztosítja a nőies megjelenést!

Kapcsolódó cikkek

Rajzfilmfigurák a kifutókon és az utcán

Gyerekkor újratöltve: rajzfilmfigurák a ruhákon

A divatnak köszönhetően a felnőttek is lehetnek kicsit újra gyerekek, de nem gyerekesek.

A Forevermark és a divatvilág régóta jóbarátok

A Forevermark és a divatvilág régóta jóbarátok

A Forevermark, a neves ékszermárka, hosszú évek óta szoros együttműködést ápol a divatvilág különböző szereplőivel, hogy lenyűgöző és egyedi ékszereket hozzanak létre.

Karkötő választás az őszi időszakra

Karkötő választás az őszi időszakra

Közeleg az ősz, ezért szeretnél néhány új karkötőt? Nézd meg az online ékszer választékot, s ismerd meg a legtrendibb ötleteket cikkünkből!