Gyerekkor újratöltve: rajzfilmfigurák a ruhákon

A nagy divatházak már lassan tíz évvel ezelőtt hozták vissza a kifutókra a rajzfilmfigurákat, azóta pedig szinte nincs olyan kollekció, amiben ne szerepelnének.
Rajzfilmfigurák a kifutókon és az utcán

Nem kell fiatalnak lenni, hogy rajongjunk a rajzfilmekért, elég a szívünkben ifjúnak maradni ehhez. Ekkora bölcsességekre nincs szükségünk, ha szeretnénk összeállítani egy divatos szerelést, amibe valahogy belecsempésznénk a kedvenc mesehősünket.

A nosztalgia rajongóinak most rengeteg lehetősége van válogatni, hogy a cipőtől kezdve a táskáig mindenütt ott vannak, így mindenkinek csak el kell dönteni, min szeretné látni egykori – vagy éppen aktuális – kedvencét.

A mostani fiatal felnőttek gyerekkorát meghatározták a Disney mesék, így a tervezők nem csak az érzékeikre hatnak a mintás, élénk darabokkal, hanem az érzéseikre is.

Éppen ezért a luxusmárkák és az utcai divat fast fashion üzletei is szívesen dolgoznak ezekkel a figurákkal, mivel ezzel a gyerekkor kellemes élményeinek felidézését kínálják, egy színes álomvilág szereplőivel karöltve, és eközben stílusossá teszik a vásárlóikat.

A tündérmesék fantáziavilága mindig is inspirálta a divatot, így nem csoda, ha ma már a szakemberek is állítják, nem nyúlunk mellé, ha a mesehősöket beengedjük a gardróbunkba is, mivel például Mickey egér legalább akkora klasszikusnak számít, mint egy márkás farmer fehér pólóval kombinálva. Azaz legyen szó ékszerről, pulóverről, cipőről vagy bármilyen más darabról, a popkultúrának köszönhetően a rajzfilmfigurák nem mennek ki a divatból.

Kapcsolódó cikkek

Rajzfilmfigurák a kifutókon és az utcán

Gyerekkor újratöltve: rajzfilmfigurák a ruhákon

A divatnak köszönhetően a felnőttek is lehetnek kicsit újra gyerekek, de nem gyerekesek.

Karkötő választás az őszi időszakra

Karkötő választás az őszi időszakra

Közeleg az ősz, ezért szeretnél néhány új karkötőt? Nézd meg az online ékszer választékot, s ismerd meg a legtrendibb ötleteket cikkünkből!

Örök klasszikus a ballonkabát

Egy örök klasszikus újragondolva: így divatos a ballonkabát

Vannak olyan ruhadarabok, amiket nem befolyásol a szezonok váltakozása, mindig aktuálisak.