Törölköző - a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

Játék a fürdőben!
Törölköző - a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

Minőségi és praktikus fürdőszobai textíliák, funkcionális kiegészítők, ötletes megoldások várnak ránk a Tchibo webáruház Játék a fürdőben! elnevezésű kínálatában. Nézzünk bele most együtt is a széles választékba a kiragadott kedvcsináló ajánlatokon keresztül!

Ezt a gyermek kapucnis törölközőt ajánljuk fürdés utáni bebugyoláláshoz, uszodában vagy a strandon. Az egyedülállóan nagy, kapucnis törölközőben tetőtől talpig jó melegben lehet és hamar újra száraz lesz a kis szemünk fénye. A tiszta biopamutból álló törölköző bolyhos, nedvszívó frottír anyagminőségben készült, ennek köszönhetően különösen puha és lágy tapintású. Mérete kb. 100×100 cm, világoskék-sárga-csíkos színben. Kapható, amíg a készlet tart!

Frottír törölköző, fürdőlepedő három színben, ne hagyjuk ki! A kellemesen puha érzés a bőrön, a tiszta pamut kiváló nedvszívó képessége és frissítő könnyedsége teszi ezt a fürdőlepedőt annyira kényeztetővé. Vastag, hosszú szálú anyagból készült, ezen kívül a rövid és a hosszú oldalon akasztóval is ellátták. A különösen kellemes használatot biztosító fürdőlepedő a különböző hosszúságú szálaknak köszönheti különleges hatását és struktúráját.

Szupervidám nyári fürdőjáték szettben 5 állatfigurával! Vidám játék kis vízi bocsok és mindazok számára, akik szeretnek fürödni és pancsolni. A békát, krokodilt, teknősbékát, bálnát és kiskacsát egy kis nyílással látták el, melyből vizet lehet spriccelni. Mindemellett ez a fürdőkádban használható kedves kis játékok könnyedén egymásra rakhatók.

KÖZKÍVÁNATRA ÚJRA KAPHATÓ: Silk’n-Glide™-Xpress szőrtelenítő készülék az egyszerű, biztonságos és fájdalommentes simaság érdekében. 300.000 fényimpulzussal és 3 cm² kezelési felülettel a Silk’n Glide™Xpress modell a leggyorsabb otthoni használatra alkalmas szőrtelenítő készülék: – az egész testen történő alkalmazás kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe. A készülék olyan fényimpulzusokon alapuló HPL™ technológiával működik, amely tartósan eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. A kezelés alkalmazás segítségével megtervezhető. A szőrtelenítő az egész testen, sőt még az arc érzékeny területein is használható és villámgyorsan varázsol bársonyosan sima bőrt. A szőrmennyiség csökkenése a legutolsó kezelés után akár a 92%-ot is elérheti. A kézreálló, klinikailag bevizsgált, férfiak és nők számára egyaránt alkalmas készülék használata különösen biztonságos a bőrszínérzékelőnek köszönhetően, így sötétebb bőrtípusokhoz is használható.

Kapcsolódó cikkek

Rovarok a háztartásban

Rovarok a háztartásban

Amikor rovarokról beszélünk, akkor általában a tipikus problémák jelennek meg előttünk: hangyák, darazsak és csótányok. Azonban ritkán esik szó azokról a látogatókról, amik nemcsak az ételeinket eszik meg, hanem a textíliákban is kárt tesznek.

Hogyan kerülj ki győztesen a poratkákkal szembeni küzdelemből

Hogyan kerülj ki győztesen a poratkákkal szembeni küzdelemből

Legtöbbünk élete folyamatos harc. Harcolunk az idővel és a térrel. Harcolunk a hatalmasságokkal és az apró ellenségekkel. Utóbbiak közül is "kiemelkedik" egy olyan parányi ellenfél, aki egyre több ember életét keseríti meg.