Ágyneműtároló, termosz, ételhordó doboz, fürdőlepedő – Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Ágyneműtároló, termosz, ételhordó doboz, fürdőlepedő – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunkHa a használaton kívül lévő ágyneműinknek keresünk megfelelő tárolóhelyet, akkor érdemes vetni egy pillantást a nagyméretű virágos ágyneműtároló táskára, amelyben kényelmesen elférnek az épp használaton kívüli darabok! Az oldalsó hálós betétek biztosítják az optimális szellőzést, emellett van rajta egy külső, nagyméretű tépőzáras zseb is, hordozófüleivel szállításra is kifejezetten alkalmas, tisztítása pedig egyszerűen oldható meg, hiszen belső bevonata nedves kendővel áttörölhető.

A nemesacél termosz szintén vidám virágmintával készült, így mindig magunknál tudhatjuk kedvenc italunkat a fél liter űrtartalmú palack segítségével! Akár hideg, akár meleg ital hőmérsékletét szeretnénk hosszan megőrizni, a szivárgásmentesen záródó, csavaros kupakkal rendelkező termosz jó választás lesz – ráadásul ez is magán viseli a kellemes tavaszi virágokat!

Virágmintás ételhordó doboz? A termosz már bizonyította, hogy a szimpla, mindennapi használati tárgyak is feldobhatók a virágmintával! A zöld doboz esetén a fedélre kerültek a színes szirmokkal tündöklő virágok, az uzsonnásdoboz biztos záródását pedig sárga szilikonszalag biztosítja. Így bármikor kéznél lehet majd néhány finom falat a BPA mentes műanyagból készült dobozban, felnőttek, vagy gyerekek számára egyaránt!

Fehér alapon virágos akvarellminta díszíti a 400 ml-es teás bögrét is, amelyhez szűrő és fedél is tartozik, így csupán erre lesz szükségünk egy finom tea maximális kiélvezéséhez, ha filter helyett inkább szálas teát választanánk! Ezt ugyanis elegendő a szűrőbe helyezni, majd leforrázni. A fedél pedig nem csak arra szolgál, hogy tovább maradjon meleg a kedvenc teánk, hanem a szűrő alátétjeként is használhatjuk, ha már nem akarjuk tovább áztatni a teafüvet.Fehér és fekete alappal
is kapható a színes virágmintával díszített fürdőlepedő, ami otthon épp olyan kellemesen használható, mint szaunában, vagy egy wellness hétvége során! A 100%-ban bőrbarát biopamutból készült, 70x140 cm méretű fürdőlepedők egyik oldala jó nedvszívóképességű frottírból a másik pedig puha plüssből készült, így mindenképp remek érzés lesz majd beleburkolózni!A pamutból készült kerti kötény és kerti kesztyű azok a darabok, ahol a virágminta és a valódi virágok találkozhatnak, hiszen ezeket a darabokat kifejezetten kinti használatra tervezték – kertészkedéshez! A ruhánkat a szennyeződésektől megvédő kötényen elöl praktikus zsebet találunk, hogy akkor is kéznél legyen a telefonunk, amikor épp odakint dolgozunk, a kesztyű pedig csúszásgátló pöttyökkel van ellátva a tenyérnél, hogy biztosan foghassuk vele a különféle eszközöket. Ráadásul remekül illenek egymáshoz, hiszen mindkettő rózsaszín és bordó alapszíneket tartalmaz, nyomott, rózsaszínes virágmintával!

A teljes heti kínálatban természetesen rengeteg további virágmintás darabot találunk – vagy épp vetőmagokat – így abban az esetben, ha szeretnénk a lehető legtöbb virágot a környezetünkben tudni, akkor mindenképp érdemes átböngészni azt!

Kapcsolódó cikkek

5 szuvenír Moszkvából

5 szuvenír Moszkvából

Moszkvának vannak olyan tipikus nemzeti "ereklyéi", amelyeket nekünk is be kell szerezni, ha már ott járunk.

6 érdekesség a világ minden tájáról

6 érdekesség a világ minden tájáról

A fura dolgokra mindenki kíváncsi, még akkor is, ha azok nem itthon, hanem a nagyvilágban történnek.

10 hihetetlen tény a nagyvilágból

10 hihetetlen tény a nagyvilágból

Lássunk most 10 érdekességet a nagyvilágból!