Hogyan szabhatja személyre az irodáját

Ha nem kedveli túlságosan a vállalati megjelenést és hangulatot, akkor a fényképek megjelenítésével személyes jelleget adhat irodájának.
Hogyan szabhatja személyre az irodáját

Ezek inspirációt nyújtanak, és a morált is növelik. Sokan szeretik az édességek illatát is, és az irodában elhelyezett cukorkák hívogatóbbá tehetik a teret. A személyes jegyek hozzáadása segíthet abban, hogy irodáját otthonosabbá tegye. Szóval, hogyan csináld? Íme néhány tipp!

Adj hozzá egy kis színt. Ha néhány színpompás színt adsz az irodádhoz, csodákat tehetsz a hangulatoddal. Akár egy növény, akár egy csokor virág formájában, egy kis szín a szürkeségből meséssé varázsolhatja a teret. Egy alacsony fenntartást igényelő növény is jó választás.

Fontolja meg a kényelmes bútorok hozzáadását. Bár a szokásos irodai székek és az íróasztal nagyszerűek, érdemes lehet megpróbálni egy dobott vagy ágyékpárnát bevinni a munkaterületre. Egy kényelmes szék nagyban hozzájárulhat a termelékenységéhez, akárcsak egy kényelmes párna vagy takaró hozzáadása. Egy másik módja a személyes érintés hozzáadásának, ha néhány szövet ékezetet ad hozzá. A drapériák, szőnyegek és függönyök színt és mintát adhatnak az irodának.

Adjon hozzá személyes jegyeket. A semleges paletta tökéletes hátteret biztosít a személyes érintésekhez. Egy műalkotás vagy kedvenc bögre az állványon, illetve egy könyvhalom az íróasztalon hívogatóvá teheti a munkaterületet. A személyes érintések lehetnek olyan egyszerűek, mint egy Etsy-nyomat, egy koncertplakát vagy egy koncertemléktárgy. Még egy kis állványon elhelyezett régi lemez is hozzájárulhat a hangulathoz. A lehetőségek tárháza végtelen!

Tartsa rendben a területet néhány érdekes és figyelemfelkeltő tárgy elhelyezésével. Például egy cukorkás tál az irodában segíthet a munkatársaknak összekovácsolódni és megismerni egymást. Az irodai hirdetőtáblára néhány inspiráló képet is kitehet. Alternatívaként vásárolhat bekeretezett műalkotásokat, és kiteheti őket az iroda falára. Ez kiváló módja lehet annak, hogy személyessé tegye irodahelyiségét. Funky bútordarabokat is kipróbálhat az irodájában.

A színes iroda nemcsak a munkaerő moráljának tesz jót, hanem a termelékenységet is növeli. Termelékenyebb lesz, és csökkenti a betegszabadságokat, ha az alkalmazottai boldogok. Ráadásul egy barátságos és kellemes munkahely vonzza és megtartja az ezredfordulós munkavállalókat. Ezért fontos, hogy a munkaterületet az alkalmazottak preferenciáihoz igazítsa. Ha teheti, fontolja meg, hogy lehetővé tegye a munkavállalók számára a bútorok átrendezését. Ezáltal a munkaterületük feletti tulajdonosi felelősségérzetet ad nekik.

A színes hangsúlyok szintén hatékony módja a munkaterület személyre szabásának. Legyen szó élénk kékről vagy vibráló pirosról, a színek elengedhetetlenek irodája esztétikai vonzerejéhez. A színes akcentusok hozzáadása új inspirációt adhat. Az irodai színek kiválasztásakor vegye figyelembe személyes érdeklődési körét is. A faliképek hozzáadása egy másik nagyszerű módja annak, hogy személyes színt adjon irodájának. Egy színes műalkotás egy unalmas szobát színessé varázsolhat. A faliképek kiválasztásakor válasszon olyat, ami tetszik Önnek, és amit újra tud használni.

Kapcsolódó cikkek

4 tény, amiről csak most hullt le a lepel

4 tény, amiről csak most hullt le a lepel

Most olyan, emberi működéssel kapcsolatos érdekességekről olvashatsz, amelyről csak nemrégiben számoltak be a tudósok.

Illatok szárnyán az emlékekbe

Illatok szárnyán az emlékekbe

Egy-egy illatról, különböző emlékképek kúszhatnak az agyunkba.

A világ 7 legfurább étele

A világ 7 legfurább étele

Ettél már fura ételeket? A cikkben most is különös, olykor már bizarr ételeket mutatunk be.