Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

Gondolkodtál már rajta, hogy milyen hatással lehet rád, ha kastélyban foglalsz szállást? A pároddal igazi hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat, hiszen itt mindent megkaptok, ami a teljes feltöltődéshez szükséges. Mindemellett ráadásul számos program és igazi gasztronómiai élmény is vár rátok, ha hasonló vendéglátóhelyet választanátok.
Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

.

Szállás kastélyban

Legyen szó nászútról, egy hosszabb hétvégéről, vagy arról, hogy egy kis csendre vágytok, egy természetben található szálláshely bármelyik esetben tökéletes választás lehet. A Nógrád megyében található kincs a Cserhát hegye alatt helyezkedik el, ahol igazi időutazásban lehet részetek. A nyugodt és békés légkör segít, hogy teljes mértékben ki tudjatok kapcsolódni a mindennapi rohanásból.

Mi vár rátok a Sziráki kastélyban?

Nemcsak kellemes légkör, hanem számos egyéb apróság is vár rátok, ha kastélyszállót választotok. Ilyenek például a rendkívül ízletes vidékies ízek, amit kedves kiszolgálással egészítenek ki. A grófi kényelemhez ráadásul hozzátartozik a csodálatos környezet is. Az aktív pihenést kedvelők számára is remek választás lehet, hiszen a környéken számos lehetőség akad kirándulni. Az épület mellet található őspark egy rendkívül változatos és emlékezetes terület lehet számotokra.

Persze nem szabad megfeledkezni a wellness szolgáltatásokról sem, amikből szintén nincs hiány. A szolgáltatásokat ugyanis úgy alakították ki, hogy bárki megtalálja a szívéhez közel állót. Mindenki számára van lehetőség, hogy lefoglalja magát, hiszen itt nemcsak a szabad levegőn tudtok pihenni. A parkban található háromszintes épületben alakították ki a wellness részleget, ahova belépést követően azonnal nyugalom tölt el benneteket. A masszázsfajták között többfélét is találhattok, amik segítségével végre elengedhetik a mindennapos stresszt. Kipróbálhatjátok továbbá a sókabint is, ahol akár teljesen meg is tudtok tisztulni a rengeteg szmogtól és káros anyagtól.

Ami a relaxációt illeti, a pezsgőfürdő remek megoldást nyújthat, hogy hosszabb távon is megmártózhassatok. A hölgyek számára pedig akár a kozmetikai kezelés is igénybe vehető.

Milyen szobák állnak rendelkezésre?

A szállás kastélyban lehetővé teszi, hogy többféle szobát és lakosztályt foglalhassatok le. Vannak helyiségek a főépületben, a szárnyrészlegben, illetve a tetőtérben is. A deluxe változatok mellett vannak superior és classic szobák egyaránt. Utóbbiból hét darab áll rendelkezésre, így érdemes időben cselekedni, ha Szirákon szállnátok meg.

Összegezve

Biztosan mindenki hallott már a kastélyszállókról, de azzal kevesebben vannak tisztában, hogy mim is vár az emberre egy ilyen helyen. A szállás kastélyban lehetőséget ad arra, hogy természetes környezetben pihenhessétek ki magatokat, de akár aktívan is fel tudjatok töltődni.

Kapcsolódó cikkek

A világ 7 legfurább étele

A világ 7 legfurább étele

Ettél már fura ételeket? A cikkben most is különös, olykor már bizarr ételeket mutatunk be.

Traktorral a Föld körül

Traktorral a Föld körül

Egy John Deere traktorral érkezett a menyasszony az esküvőre – szóltak a hírek Vas megyében egy pár éve, amikor is egy John Deere traktor gördült be a művelődési ház udvarára.

9 csodálatos tény Indiáról

9 csodálatos tény Indiáról

India egy felettébb misztikus hely és mindig van mit erről a szépséges helyről tanulni.